Over onze klanten

De klanten van Body Language Coach zijn serieuze organisaties. Organisaties met ambitie. Ze willen voorop lopen in hun markt. Ze bepalen de trends en ze hebben hart voor hun klanten.

Het zijn organisaties die beseffen hoe waardevol het is om te investeren in hun mensen. Want het zijn uiteindelijk altijd de mensen en menselijk contact die het succes van hun organisatie bepalen.

Onze klanten hebben lef. Ze zijn niet bang om te veranderen en gaan uitdagingen aan. Ze willen gaan, actie! En, ze beseffen zich dat het aanleren van nieuwe vaardigheden tijd kost.

Hieronder een greep uit de reacties van klanten tot nu toe.

Klanten over Body Language Coach

Op onze  teamdag van 2 juni in Scheveningen heeft Michiel Andreae voor ons een wervelende training gehouden over het belang van body language.

Natuurlijk weten de meesten van ons wel dat lichaamstaal meer dan de helft van de communicatie uitmaakt, maar we zijn nog al eens geneigd dat te vergeten als het er op aan komt.

Op een speelse wijze liet Michiel ons zien waar je op moet letten bij jezelf en bij anderen;  wat we uitdrukken door de manier waarop we iemand een hand geven, hoe je kunt zien in welk groepje je op een netwerkborrel met succes kunt ‘inbreken’ en wat het zegt in welke richting iemands voeten staan tijdens een gesprek. Het kwam in korte tijd allemaal aan de orde.

Voor ons als IND-medewerkers snijdt het mes bovendien aan twee kanten: we moeten allemaal steeds vaker ons zelf ‘pitchen’, maar ook we hebben in ons werk dagelijks contact met mensen uit allerlei culturen. Michiel laat ons zien dat lichaamstaal voor iedereen belangrijk is, en geeft mooie voorbeelden van non-verbale communicatie in verschillende culturen.

Wat dat laatste punt aangaat komt  deze training van pas voor iedereen die in zijn werk met mensen uit diverse culturen te maken heeft, en wie heeft dat tegenwoordig niet? Of het nu om collega’s of klanten gaat, we hebben allemaal te maken met lichaamstaal. Kortom, een aanrader!

Kees Heijkoop - Senior medewerker - Ministerie van Veiligheid en Justitie - Immigratie- en Naturalisatiedienst


Weinig wist ik aan het begin van een masterclass handgebaren van Michiel dat de andere deelnemers en ik aan zijn lippen zouden hangen. Hij stond stil bij de lichaamstaal van politici maar hij bracht het onderwerp ook dichtbij door bijvoorbeeld ons te laten voelen wat voor impact het ‘alledaagse’ handenschudden heeft.

Kortom, met humor en plezier weet hij het publiek bij netwerkbijeenkomsten, symposia en conferenties op zijn hand te krijgen en zijn kennis en ervaring op een prettige wijze over te brengen aan wie het horen wil.

Ali al Hadaui - Mediator - Koek en Ei mediation


I got in contact with Michiel via my manager. Both my manager and I were seeking for a coach to get me to the next level of Client Relation Management to obtain more seniority. With his program and training Michiel guide me through his program and it works! With the focus on practice I can say with certainty that I have benefited from his coaching.

Caspar Smolders - Institutional account manager - Robeco 

2015-09-30-sma-deltion-college-3


Body Language - het verhaal. Michiel geeft op prettige en duidelijke wijze een heel goed verhaal over body language. In een sessie van ongeveer 2 uur geeft hij in hoofdlijnen tips en adviezen. Ben erg enthousiast over zijn verhaal dat hij gehouden heeft voor de SMA in Zwolle. Opkomst was groot (35+) en ik was niet de enige die enthousiast was. Mocht je, bij de SMA of elders, in de gelegenheid zijn om een sessie bij te wonen zou ik dat zeker doen.

Ton Donderwinkel - Commercieel directeur


Gisteren had ik een customer event in Brussel en ik heb daar jouw techniek van de subtiele aanraking toegepast op de gasten bij het aanbrengen van hun naamsticker en ook op mijn directe collega's.

Heb nog nooit zoveel complimenten gekregen als vandaag over mijn aanwezigheid en participatie ( super, top, geweldig,...) Thanks a lot, ik ga deze nog meer toepassen 🙂

Anoniem

presentatie-photoworx


Mijn non-verbale communicatie was eerst niet zo geweldig, omdat ik er niet veel op bewust er van was. Door zijn training let ik steeds meer op mijn non-verbale communicatie. Des te meer omdat een belangrijke rol speelt als je een pitch of sollicitatie gesprek hebt en eventuele nieuwe klanten voor je bedrijf in mijn geval.

Wat ik zo goed vond van de masterclass is dat hij goed uitlegt waar je allemaal je moet op letten tijdens een pitch, sollicitatie of bij nieuwe klanten; je handen, voeten, je lichaam, etc.

Tijdens de masterclass kan je gewoon vragen als je vragen hebt. Zijn manier van training is heel interactief.

Michiel is echt een aanrader als het gaat over non-verbale communicatie.

Pascal de Jonge - Oprichter Drycaps


Michiel is such a positive force in the lives around him. He is incredible to work with and extremely dependable and knowledgeable. Anyone would be lucky to work with him and have him on their team!

Vanessa van Edwards - Behavioral investigator - Science of People


Media

In maart 2017 heb ik voor het Advocatenblad een artikel geschreven met de titel "Geef houding aan uw cliënt".

Klik hier om dit artikel te lezen


Op 11 mei 2017 was RTV Dordrecht aanwezig tijdens een masterclass voor de Dordtse Ondernemersvereniging. In dit item een overzicht van deze masterclass en een kort interview:

In samenwerking met GezondNu is een artikel gepubliceerd over de impact van lichaamstaal op uitstraling

In samenwerking met GezondNu is een artikel gepubliceerd over de impact van lichaamstaal op uitstraling